IKEA Delft

IKEA Delft is een prominente vestiging van de wereldberoemde Zweedse meubelgigant IKEA, gelegen in de Nederlandse stad Delft. Geopend in 2006, is deze vestiging een van de grootste IKEA-winkels in Nederland en trekt jaarlijks duizenden bezoekers uit zowel de regio als daarbuiten. De winkel is strategisch gelegen nabij de A13, een belangrijke snelweg die Rotterdam en Den Haag verbindt, waardoor het gemakkelijk toegankelijk is voor klanten die met de auto komen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid, wat bijdraagt aan het gemak voor de bezoekers.

Bekijk de website van IKEA Delft

Adres IKEA Delft

Olof Palmestraat 1

2616 LN

Delft

Openingstijden IKEA Delft

Maandag t/m Zaterdag: 10:00-21:00

Zondag: 10:00-18:00

IKEA restaurant Delft

Naast het brede assortiment aan meubels en woonaccessoires, biedt IKEA Delft ook een scala aan andere diensten. Zo is er een restaurant waar bezoekers kunnen genieten van typisch Zweedse gerechten zoals de bekende IKEA-gehaktballetjes (köttbullar), zalm en diverse andere lekkernijen. Voor ouders met jonge kinderen is er de Småland kinderopvang, waar kinderen onder toezicht kunnen spelen terwijl hun ouders winkelen.

Openingstijden IKEA restaurant Delft

Maandag t/m Zaterdag: 09:30-20:30 uur

Zondag: 9:30-17:30

Parkeren bij IKEA Delft

Parkeren bij IKEA Delft is eenvoudig en klantvriendelijk dankzij de uitgebreide parkeervoorzieningen die direct naast de winkel zijn gelegen. De parkeerplaats biedt voldoende ruimte om de grote stroom bezoekers die dagelijks naar de winkel komt te accommoderen. Voor elektrische voertuigen zijn er oplaadpunten beschikbaar, wat past bij IKEA's inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Daarnaast zijn er speciale parkeerplaatsen voor mindervaliden, zodat iedereen gemakkelijk toegang heeft tot de winkel. Het parkeersysteem is goed georganiseerd en duidelijk aangegeven, met borden die de weg wijzen en ruime vakken die het in- en uitrijden vergemakkelijken. Deze voorzieningen dragen bij aan een stressvrije winkelervaring, waarbij klanten zich kunnen concentreren op hun aankopen zonder zich zorgen te hoeven maken over parkeermogelijkheden.

IKEA Delft producten

IKEA Delft biedt een breed scala aan producten die zijn ontworpen om stijlvol, functioneel en betaalbaar te zijn. Het assortiment omvat alles van meubels voor elke kamer in huis, zoals banken, bedden, tafels en stoelen, tot een uitgebreide selectie woonaccessoires, waaronder verlichting, textiel, keukengerei en decoratieve items. De producten zijn vaak modulair en flexibel, wat betekent dat klanten hun meubels kunnen aanpassen en configureren om aan hun specifieke behoeften en ruimte-eisen te voldoen. Daarnaast staan IKEA-producten bekend om hun Scandinavische design, dat wordt gekenmerkt door minimalistische lijnen, slimme opslagoplossingen en een focus op duurzaamheid en gebruik van milieuvriendelijke materialen. Door continu nieuwe producten en collecties te introduceren, speelt IKEA in op de laatste trends en wensen van klanten, waardoor het winkelen in IKEA Delft altijd een inspirerende ervaring is.

Contact met IKEA Delft

Telefoonnummer: 050 711 1267

E-mail: ikeabusiness.151@inter.ikea.com

Contact opnemen met IKEA Delft is eenvoudig en er zijn verschillende manieren om hulp en informatie te krijgen. De klantenservice is bereikbaar via telefoon en e-mail voor vragen over producten, bestellingen, en leveringen. Op de officiële IKEA-website kunnen klanten ook veelgestelde vragen doorzoeken en gebruikmaken van een live chat-functie voor directe ondersteuning. Daarnaast heeft IKEA Delft een actieve aanwezigheid op sociale media, waar klanten updates kunnen volgen en vragen kunnen stellen. Voor specifieke hulp of advies kunnen bezoekers altijd terecht bij de informatiestands in de winkel, waar deskundige medewerkers klaarstaan om te assisteren. Of het nu gaat om het plannen van een bezoek, het vinden van een specifiek product, of het oplossen van een probleem, IKEA Delft streeft ernaar om klanten snel en effectief van dienst te zijn.