GAMMA Delft

GAMMA, een toonaangevende naam in de doe-het-zelfbranche, heeft haar deuren geopend in Delft, en de stad heeft er een geweldige aanwinst bij. Met een breed scala aan producten, vriendelijke klantenservice en handige contactmogelijkheden, biedt GAMMA Delft alles wat een doe-het-zelver nodig heeft.

Bekijk hier de website van GAMMA Delft.

Adres GAMMA Delft

Leeuwenstein 35

2627 AM

Delft

Openingstijden GAMMA Delft

Maandag: 09:00 - 17:00

Dinsdag: 09:00 - 21:00

Woensdag: 09:00 - 21:00

Donderdag: 09:00 - 21:00

Vrijdag: 09:00 - 21:00

Zaterdag: 09:00 - 18:00

Zondag: 10:00 - 17:00

Producten GAMMA Delft

GAMMA Delft staat bekend om haar uitgebreide assortiment producten van topkwaliteit. Of je nu op zoek bent naar verf, gereedschap, bouwmaterialen of decoratieve items, je vindt het hier allemaal. Van de nieuwste innovaties tot de klassieke favorieten, GAMMA Delft heeft alles wat je nodig hebt om je doe-het-zelfprojecten tot een succes te maken. GAMMA Delft gaat verder dan alleen het aanbieden van producten en service; ze bieden ook workshops en evenementen aan om je te helpen je vaardigheden te verbeteren en nieuwe inspiratie op te doen voor je volgende project. Van schilderworkshops tot demonstraties van gereedschap, er is altijd iets interessants te beleven bij GAMMA Delft.

Als onderdeel van de Delftse gemeenschap is GAMMA Delft toegewijd aan het ondersteunen van lokale initiatieven en goede doelen. Of het nu gaat om het sponsoren van evenementen of het doneren van materialen aan scholen en gemeenschapscentra, GAMMA Delft zet zich in voor het verbeteren van de stad en het ondersteunen van haar inwoners.

Klantenservice GAMMA

Wat GAMMA Delft echt onderscheidt, is de klantenservice van wereldklasse. Het personeel staat altijd klaar om je te helpen met deskundig advies en praktische tips voor al je projecten. Of je nu een ervaren klusser bent of net begint, het vriendelijke en behulpzame personeel van GAMMA Delft staat voor je klaar om ervoor te zorgen dat je project vlekkeloos verloopt.

Het contact met GAMMA Delft is net zo eenvoudig als het vinden van de perfecte verfkleur. Met meerdere contactmogelijkheden, waaronder telefonisch, via e-mail en zelfs via sociale media, is het nog nooit zo gemakkelijk geweest om in contact te komen met de winkel. Of je nu een vraag hebt over een product, advies nodig hebt over een project of gewoon wat meer informatie wilt, het vriendelijke personeel staat altijd voor je klaar om te helpen.

GAMMA Delft is veel meer dan alleen een winkel; het is een bestemming voor doe-het-zelvers van alle niveaus. Met hoogwaardige producten, uitstekende klantenservice, gemakkelijk contact, inspirerende workshops en sterke gemeenschapsbetrokkenheid, is GAMMA Delft dé plek voor al je doe-het-zelfbehoeften. Bezoek vandaag nog GAMMA Delft en ontdek zelf waarom het de favoriete bestemming is geworden voor klussers in de stad.